S’Obrador

Espai col·lectiu de conserves i elaborats

Què és S’Obrador?

S’Obrador és una cuina industrial gestionada per APAEMA on s’elaboren tota mena de conserves i elaborats vegetals. L’any 2019, la cooperativa Fruits Secs i APAEMA, arribaren a un acord per convertir aquest espai en un obrador col·lectiu. Després de constatar l’interès per part dels seus socis en el projecte pilot “Elaborats i quarta gamma en producció eco”.

On està situat?

Està situat a les instal·lacions de la cooperativa Productors Balears de Fruits Secs (Binissalem), crta. Palma – Alcúdia, km 23,4.

Com funciona?

Aquest espai i el servei que s’hi presta pot ser útil a tot aquell productor/a soci d’alguna d’aquestes dues entitats que estigui pensant elaborar transformats vegetals per defensar millor els seus productes.

Elaboram i transformam producte per a altres marques i/o productors que comercialitzen el producte pel seu compte. Tenim un catàleg de referències d’aquelles receptes que hem donat d’alta i que compten amb tots els requisits sanitaris i burocràtics pertinents.

Els tipus de productes que elaboram són exclusivament conserves vegetals: confitures, salmorra, fermentats, envinagrats, sucs frescos i pasteuritzats, llegums cuites, vegetals i fruita deshidratada, salses, cremes, torrons, etc.

Aquí podeu consultar el catàleg:

Per poder donar d’alta un nou producte o referència, abans ha de passar primer una fase de desenvolupament i posteriorment s’ha de donar d’alta. Si es vol crear una recepta pròpia i exclusiva per un sòl productor, aquest s’haurà de fer carreg dels costos que comporta.

Et pots posar en contacte amb nosaltres a través del mail

Quin impacte ha tengut fins ara?

L’any 2022 vàrem transformar 8.932 kg de productes en total, resultant en 31.281 unitats de producte final. En aquell període, 20 productors i productores varen utilitzar aquest servei.

Quin suport hem rebut?Punts de venda dels productes “s’obrador”

A banda d’oferir el servei d’elaboració també elaboram productes amb marca pròpia “S’Obrador.”

Actualment, venem els nostres productes al Supermercat Cooperatiu Terranostra, a les tendes de Palma i Manacor de Sa Teulera, i a tots els establiments d‘Agromart. Els distribuïdors Va de Bio també els ofereixen amb les seves paneres a domicili.

Si tens un comerç i vols vendre els nostres productes ens pots escriure a

Segueix-nos a Instagram!