Projecte

S’Obrador

Punts de venda:

Actualment, venem els nostres productes al Supermercat Cooperatiu Terranostra, a les tendes de Palma i Manacor de Sa Teulera, i a tots els establiments d‘Agromart. Els distribuïdors Va de Bio també els ofereixen amb les seves paneres a domicili.

Si tens un comerç i vols vendre els nostres productes ens pots escriure a obrador.apaema@gmail.com

Segueix-nos a Instagram!


Servei d’elaboració de conserves

L’any 2019, la cooperativa Fruits Secs i APAEMA, arribaren a un acord per convertir una cuina industrial en un obrador col·lectiu. Després de constatar l’interès per part dels seus socis en el projecte pilot “Elaborats i quarta gamma en producció eco”. Aquest espai i el servei que s’hi presta pot ser útil a tot aquell productor/a soci d’alguna d’aquestes dues entitats que estigui pensant elaborar transformats vegetals per defensar millor els seus productes.

Els tipus de productes que s’hi poden elaborar són conserves vegetals: confitures, salmorra, fermentats, envinagrats, sucs frescos i pasteuritzats, llegums cuites, vegetals i fruita deshidratada, salses, cremes, torrons, etc.

Servei d’elaboració: El servei d’elaboració és la producció per a altres marques i/o productors que comercialitzen elles el producte. Tenim un llistat de referències donades d’alta (més de 65) i de les quals podem elaborar, podeu consultar-la aquí a baix.

Per poder donar d’alta un nou producte o referència, abans ha de passar primer una fase de desenvolupament: estudi processos productius, càlcul de costos, etiquetatge i donada d’alta del CBPAE (si cal). Si tens dubtes sobre això: trobaràs un document amb les preguntes més freqüents aqui a baix.

A S’Obrador defensam un model col·lectiu per poder donar suport a l’emprenedoria rural, local i ecològica. Si tens preguntes, dubtes o idees et pots posar en contacte amb nosaltres a través del mail obrador.apaema


Formulario de pago