Projecte

S’Obrador

Espai col·lectiu de conserves i elaborats

Què és S’Obrador?

S’Obrador és una cuina industrial gestionada per APAEMA on s’elaboren tota mena de conserves i elaborats vegetals. L’any 2019, la cooperativa Fruits Secs i APAEMA, arribaren a un acord per convertir aquest espai en un obrador col·lectiu. Després de constatar l’interès per part dels seus socis en el projecte pilot “Elaborats i quarta gamma en producció eco”.

On està situat?

Està situat a les instal·lacions de la cooperativa Productors Balears de Fruits Secs (Binissalem), crta. Palma – Alcúdia, km 23,4.

Com funciona?

Aquest espai i el servei que s’hi presta pot ser útil a tot aquell productor/a soci d’alguna d’aquestes dues entitats que estigui pensant elaborar transformats vegetals per defensar millor els seus productes.

Elaboram i transformam producte per a altres marques i/o productors que comercialitzen el producte pel seu compte. Tenim un catàleg de referències d’aquelles receptes que hem donat d’alta i que compten amb tots els requisits sanitaris i burocràtics pertinents.

Els tipus de productes que elaboram són exclusivament conserves vegetals: confitures, salmorra, fermentats, envinagrats, sucs frescos i pasteuritzats, llegums cuites, vegetals i fruita deshidratada, salses, cremes, torrons, etc.

Aquí podeu consultar el catàleg:

Per poder donar d’alta un nou producte o referència, abans ha de passar primer una fase de desenvolupament i posteriorment s’ha de donar d’alta. Si es vol crear una recepta pròpia i exclusiva per un sòl productor, aquest s’haurà de fer carreg dels costos que comporta.

Et pots posar en contacte amb nosaltres a través del mail obrador.apaema@gmail.com

Quin impacte ha tengut fins ara?

L’any 2022 vàrem transformar 8.932 kg de productes en total, resultant en 31.281 unitats de producte final. En aquell període, 20 productors i productores varen utilitzar aquest servei.

Quin suport hem rebut?

Vols donar suport a aquest projecte?


Formulario de pago

A banda d’oferir el servei d’elaboració també elaboram productes amb marca pròpia “S’Obrador.”

Punts de venda:

Actualment, venem els nostres productes al Supermercat Cooperatiu Terranostra, a les tendes de Palma i Manacor de Sa Teulera, i a tots els establiments d‘Agromart. Els distribuïdors Va de Bio també els ofereixen amb les seves paneres a domicili.

Si tens un comerç i vols vendre els nostres productes ens pots escriure a obrador.apaema@gmail.com

Segueix-nos a Instagram!