Projecte

Introducció d’aliments eco als menjadors escolars

Què oferim?

Facilitam el contacte entre escoles i pagesxs per a la introducció d’aliments ecològics, locals i de temporada als menjadors. 

​Quina experiència tenim?

Hem ajudat a més de 30 escoles a iniciar vincles entre pagesos ecològics i menjadors escolars. A més, durant els anys 2010, 2011 i 2012 APAEMA va desenvolupar el projecte “Introducció d’aliments ecològics als menjadors escolars”.

En què va consistir el projecte?

El projecte es basava en la substitució d’aliments convencionals per ecològics, de forma puntual o continuada, a partir d’un acord previ entre el productor/a i l’escola o càtering, sense necessitat de variar el preu del menú.

Presentació del projecte a la Jornada d’Educació Ambiental a les escoles (23/03/2011)

Article sobre el projecte, publicat al butlletí del CBPAE al maig de 2011

Jornada “Aliments ecològics als menjadors escolars”

Celebrada a Son Durí, Vilafranca, el dissabte 26 de novembre de 2011.

La jornada pretenia ser un espai de trobada entre els diferents agents que intervenen en el procés d’introducció d’aliments ecològics dins els menjadors escolars de Mallorca. Pagesos, representants d’associacions de pares i mares, cuineres i cuiners així com equips directius dels centres estaven convidats a compartir inquietuds, experiències i en definitiva il·lusions per, a poc a poc, anar fent possible un canvi en positiu en l’alimentació dels infants.

Resum jornada menjadors 2011

Cartell jornada menjadors 2011