El Càtering ecològic i local d’APAEMA

ECOTECA és el servei de càtering de l’Associació de la Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA), compromès amb oferir-te una experiència gastronòmica única:

  • TOTS els ingredients que empram són dels nostres pagesos i pageses ecològics, excepte el sucre, el cafè i el cacau que són també ecològics i de comerç just.
  • De temporada: La nostra oferta varia segons el que els socis d’APAEMA tenen disponible i a la venda.
  • Per a qualsevol ocasió: Especialitzats a oferir solucions gastronòmiques adaptades a tota classe d’esdeveniments, amb una atenció especial a berenars i menjars de picada.

Amb ECOTECA, no només gaudeixes de menjar deliciós i saludable, sinó que també dones suport a la pagesia ecològica de Mallorca i reconeixes la seva feina de la millor manera possible: menjant els seus productes.

Oferim, per a qualsevol classe d’esdeveniment, un servei de càtering 100% ecològic local, de temporada i majoritàriament de producte dels nostres socis intentant generar residu zero. En aquest sentit, disposam de vaixella pròpia, evitant així elements d’un sol ús.

Com funciona?

A ECOTECA ens adaptam a cada encarreg i tenim una gran flexibilitat per fer exactament el que necessites: des d’un berenar per arrancar un acte amb energia, un petit refrigeri per recuperar forces, o un dinar per llepar-se els dits. No tenim res tancat, escoltam les vostres necessitats i vos feim una proposta amb el producte que hi ha disponible dels nostres socis. Òbviament disposam d’opcions veganes i sense gluten. A més, devora cada elaboració indicam amb una petita fixa d’on venen els productes que hem cuinat.

Et posam alguns exemples:

  • Pausa – Cafè: Perfecte per fer un descans o final d’acte, congrés o jornada. Pa amb oli, coques i altres opcions salades així com diverses opcions de dolç. Aquí pots veure el que oferim i el preu.

A qui beneficia?

Quan apostau per aquest càtering heu de saber que estau donant suport a petits productors ecològics d’arreu de Mallorca. Així, ells tenen una via de comercialització més i normalitzam el consum de productes ecològics, locals i de temporada.

Com puc demanar un pressupost?

Contactant directament amb nosaltres a través de les xarxes socials, al correu o telefonant al 623 423 233


Amb el suport de: