Pagesos Ecològics de Mallorca S. Coop.

Una cooperativa per a petits pagesxs eco

Pagesos Ecològics de Mallorca S. Coop. neix en el si d’APAEMA per donar suport a la comercialització de productes ecològics locals, de petits productors i elaboradors de l’illa.

Es crea a principis de 2017 per albergar els ramaders d’oví sota la marca “ME ecològic de Mallorca”.  L’any 2018 s’habilità l’obrador carni a Binissalem per tal d’oferir talls de carn interessants per als consumidors.

L’any 2020 es crea la secció d’horta incloent producte fresc per abastir a grans consumidors.

Es tracta d’una cooperativa compromesa amb el territori, que creu fermament en un canvi de model productiu, més sostenible i proper. Formada per prop de 50 pagesos i pageses i oferixen una gran diversitat de productes carnis (me, pollastre, porc i vedella), productes hortofructícoles (verdura, hortalissa i fruita) i ara també productes elaborats (oli, vi, altres elaborats). 

Comprant a la cooperativa estàs donant suport a la petita pagesia ecològica de Mallorca, la qual, a banda de produir aliments localment, està mantenint una xarxa agroecològica que conforma el paisatge de Mallorca, tant en boca de tots.

Serveis

  • Menjadors escolar restauració
  • Carnisseries i botigues
  • Venda a domicili
  • Cooperatives i associacions de consumidors
  • Grans superfícies

Contacte:


PEM als mitjans