APAEMA rep el Siurell de plata

30 · octubre · 2019

El Grup Serra ha atorgat a la nostra associació el Siurell de plata a la iniciativa ambiental.

El Siurell de plata és un guardó que atorga el diari Última hora des de 1965 per reconèixer la feina de persones i entitats que destaquen dia a dia per la seva contribució a la societat balear. A la gala, celebrada dimarts 29 d’octubre, es premiaren fins a set entitats i persones del món científic, esportiu, social, cultural.

Per a noltros és un reconeixement a la feina que feim en la promoció i impuls de l’agricultura ecològica i l’agroecologia a la nostra illa, així com un premi a tot el sector agrari eco que de ben segur ens ajudarà a continuar.

El premi va ser recollit per Miquel Coll, president d’APAEMA i productor ecològic d’oli d’oliva verge extra. L’acompanyaren l’ex-president de l’entitat, Mateu Ginard, Britt Muller i Mireia Oliver, membres de la junta, i Miquel Serra i Nofre Fullana, sostdirector i director tècnic, respectivament.

Des d’aquí volem donar l’enhorabona a la resta de guardonats i agrair a Última hora i Grup Serra el reconeixement d’APAEMA com un referent local en la lluita per una agricultura més humana, d’ençà de la seva creació l’any 2006.

Podeu veure la notícia publicada a Última hora aquí: https://www.ultimahora.es/noticias/local/2019/10/29/1117137/ultima-hora-entrega-siurells-plata-2019.html

https://vimeo.com/369799685