Article

XIV Diada d’agricultura eco

Torna la Diada d’agricultura ecològica, enguany en format virtual


Després de l’aturada de l’any passat hem tornat a programar l’esdeveniment més important de l’any per a la nostra associació. Enguany, per mor de la pandèmia, celebram aquesta cita en format virtual però amb més contingut que mai. Vos animam a formar-ne part, tant si sou productors o consumidors, per conèixer i donar a conèixer què i qui hi ha darrera del nostre sector.


Cartell

Programa complet

Entrevistes en directe diumenge 18


Activitats de la Diada Agroeco 2021


Diumenge 18 d’abril

De les 9 h a les 14 h

Coneix d’aprop els productors/es i elaboradors/es ecològics

Entrevistes de curta durada retransmeses en directe a través del nostre Canal Youtube d’APAEMA. L’horari de les intervencions es publicarà uns dies abans.

A les 11 h

Contacontes: “Germina, germinaràs… Rondalles per estimar la terra”,

A càrrec de Caterina Valriu, escriptora i doctora en filologia catalana (UIB). “Germina, germinaràs… rondalles per estimar la terra” és una sessió de narració oral adreçada a públic familiar, a partir de 5 anys. Es narraran tres contes i/o rondalles que continguin en el seu argument temàtica relacionada amb l’hort, l’entorn agrari i ramader i la vida saludable. Especialment processos d’elaboració d’aliments (pa, vi, etc.) o de sembra de cultius, amb atenció a l’ampliació de lèxic que s’hi relacioni (segar, moldre, porgar, pastar, vermar, exsecallar, etc.).

Lloc: Auditori de Porreres. 

Inscripcions: https://forms.gle/g9N7A7Rq3Nvjgvhg9

A les 12.30 h

Entrega del Premi producte ecològic de l’any 2021