Paneres de Nadal amb productes ecològics mallorquins per al mercat alemany

27 · novembre · 2020

Regals especials, per Nadal i tot l’any

Mallorca Autèntica – BIO SHOP amb col·laboració d’APAEMA i els seus socis elaboradors han creat un regal especial. Es tracta d’una petita caixa de regal o d’una gran caixa de regal amb una selecció de productes elaborats ecològics fets a Mallorca: oli, vi, fruits secs, etc. A més, també es podrà demanar una caixa de regal individual amb els productes que escullin els clients. Aquestes capses de regal que també bé poden servir com a paneres de Nadal van, sobretot, dirigides a ciutadans del nord d’Europa, en especial al mercat alemany. Les comandes es poden fer en aquest enllaç: https://shop.mallorca-autentica.com/geschenkkisten/

Aquesta iniciativa és una de les mesures pal·liatives a l’impacte que ha sofrit aquesta part del sector ecològic de Mallorca per mor de la crisi derivada de la Covid-19; ja que el consum per part d’hostaleria i el turisme ha caigut en picat.

Durant la pandèmia, quan començàvem a intuir la magnitud dels efectes econòmics que tendria la pandèmia, l’empresa Mallorca Autèntica va crear una tenda online de productes ecològics. En aquesta web només hi poden oferir productes les persones sòcies d’APAEMA (l’Associació de productors/es ecològics de Mallorca). Amb aquesta tenda es volia, en un primer moment, que els visitants estrangers que enguany no poguessin venir a la nostra illa no deixessin de provar els productes que aquí s’elaboren. Ara, s’està treballant per la consolidació d’aquest espai com una via més de comercialització d’elaborats a l’estranger. 

Més enllà del contingut

Les caixes que contenen els productes estan fetes amb la fusteria de la Fundació Aproscom de Manacor, que forma i dóna feina a persones amb diversitat funcional. Per tal d’estalviar recursos, es va tenir cura a l’hora de seleccionar el material, finalment s’ha decidit usar fusta residual. Es fabriquen manualment petits articles únics que ofereixen una protecció segura dels aliments mallorquins durant el transport i que també són elegants i originals embalatges de regal.

La intenció és que aquestes caixes trobin noves disposicions una vegada arribin als consumidors finals. Que acabin transformats en un petit hotel d’insectes, un moblet nou, un caixó per joguines dels més petits, es fa una crida a la creativitat.

Amb la compra d’aquestes caixes de regal, ajudeu els productors locals, l’artesania local i les institucions socials de Mallorca.