La formació d’APAEMA per al 2021

03 · febrer · 2021

Com cada any, la nostra intenció és oferir una formació pràctica dirigida a professionalitzar el sector i també atendre dubtes o necessitats dels demés perfils de treballadors/es del camp. Pots descarregar la proposta de calendari formatiu en PDF aquí.

Enguany hem dividit els cursos en tres categories. Per tal d’aprofitar els cursos és important no inscriure’s en aquells on no es disposi dels coneixements necessaris.

-Bàsic: obert a tothom sense necessitat de coneixements

-Intermedi: per a persones amb coneixements previs

-Avançats: exclusiu per a professionals

Alguns horaris i espais són orientatius. Des d’APAEMA no ens podem fer responsables dels canvis i ens reservam el dret de modificacions per motius externs a l’entitat. Per mor de la pandèmia, almanco fins a l’estiu, la majoria de cursos seran en línia. Els presencials sobretot tendran lloc a l’exterior, a camp.

La majoria de cursos estan subvencionats per l’ajuda de formació agrària, excepte els que estan indicats com “Curs no subvencionat”, en els quals s’haurà d’ingressar una matrícula per fer-los.

Les inscripcions s’obrin en anunciar cada curs i publicar el cartell, uns 10 dies abans de l’inici. Les podreu fer de forma virtual a través de l’enllaç que vos posarem. Per poder rebre la informació que enviam setmanalment al vostre correu electrònic, cal que vos inscriviu a la llista de distribució de cursos d’APAEMA (mailing). Ho podeu fer a través del caixetí vermell de la part baixa de la nostra web (www.apaema.net).