Assegurances amb criteris ètics per als nostres socis i sòcies

01 · febrer · 2021

Hem firmat un acord de col·laboració amb Arç Cooperativa per oferir als nostres socis i sòcies un conjunt d’assegurances que donin resposta a les necessitats asseguradores dels productors i elaboradors ecològica de Mallorca.

Assegurem compromís

Seguint els nostres principis i objectius treballam per establir aliances amb entitats amb valors transformadors i arrelades al seu entorn. Per això hem arribat a aquest acord. A més, la nostra associació forma part del Mercat Social de les Illes Balears, el circuit econòmic basat en els principis de l’Economia Social i Solidària.

Assegurances per a la pagesia ecològica a preus cooperatius

Gràcies a la firma d’aquest conveni, els membres de l’APAEMA passen a tenir accés a un conjunt de serveis i productes asseguradors. L’oferta està dissenyada a partir de les particularitats de la seva activitat econòmica i productiva.

Disposar d’aquests serveis de manera col·lectiva permet a la cooperativa ajustar els preus dels productes asseguradors. D’aquesta manera, els i les sòcies d’APAEMA podran contractar assegurances a preus més competitius i amb condicions avantatjoses.

Impulsem l’assegurança ètica

L’aposta d’Arç per les assegurances gestionades amb criteris ètics i solidaris ha estat un dels punts que des d’APAEMA hem tengut més en compte per decidir-se a treballar amb nosaltres.

Arç Cooperativa és la primera corredoria europea certificada amb el segell EthSI per la gestió de l’assegurança ètica i solidària. Aquest distintiu acredita les nostres bones pràctiques pel que fa a la responsabilitat social i la inversió èticament orientada.